Lov šarana i amura

Ramske vode žele biti domaćini ribolovnog natjecanja

Sportsko-turistička i ribolovna udruga Ramske vode dobila je podršku načelnika općine Prozor-Rama dr. Joze Ivančevića u kandidaturi za organizaciju ribolovnog natjecanja
Lifestyle / Flash | 06. 03. 2020. u 12:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko-turistička i ribolovna udruga Ramske vode dobila je podršku načelnika općine Prozor-Rama dr. Joze Ivančevića u kandidaturi za organizaciju ribolovnog natjecanja Jadransko podunavskih zemalja u disciplini ''Lov šarana i amura'' koje se održava krajem kolovoza. 

Vladimir Nevistić i Goran Marić predstavnici udruge Ramske vode zahvalili su Općini i načelniku Ivančeviću na potpori u radu te upoznali s dosadašnjim radom i kandidaturom za prvenstvo.

SRTD Ramske vode i općina Prozor-Rama bili su domaćini ovakvog prvenstva prije četiri godine, prenosi Ramski vjesnik.

''Ovim iskazujemo potporu aktivnostima SRTD Ramske vode Prozor – Rama koje se provode u cilju dobivanja statusa domaćina  i suorganizatora natjecanja Jadransko podunavskih zemalja u natjecateljskoj disciplini ''Lov šarana i amura'' koji se ove godine planira održati u Bosni i Hercegovini. Općina Prozor – Rama se obvezuje i na odgovarajući iznos financijske potpore ovom natjecanju, ukoliko kandidatura SRTD Ramske vode i Općine Prozor – Rama bude prihvaćena'', rekao je načelnik Ivančević.

Kopirati
Drag cursor here to close