Tjedni horoskop

Rakovi slave, škorpioni su seksi, a dva znaka imaju neobično snažnu energiju

Trenutačno se sunce nalazi u znaku raka
Lifestyle / Flash | 05. 07. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osjećaji su ti koji nas čini ljudima, koji nas čine autentičnima. Sada je pravo vrijeme da ih preispitamo, ali i poslušamo! Budi otvorena i slobodno ponekad poslušaj što ti „osjećaj u želucu“ govori. 

Rak

Tvoj element je voda, a tvoj planet mjesec. A tvoj rođendan je pred vratima! Naime, 10. srpnja sunce i mjesec susreću se na mladom mjesecu u znaku raka. Potpuno novi ciklus započinje s mladim mjesecom. Uz to, za rakove započinje nova, uspješna godina života. Iskoristi to maksimalno - i napravi točan popis svojih potreba. Put definitivno vodi nabolje!

Lav

Zapravo bi to trebala moći osjetiti u svakoj svojoj stanici: čak i ako sunce još nije u tvom znaku - trenutačna energija lava vrlo je snažna. Razlog tome: Venera i Mars. Oboje su u tvom znaku. Dakle, samo naprijed, izađi i pokaži što imaš. I prije svega: ono što želiš.

Djevica

I ovog te tjedna toplo i nježno pozivamo da poradiš na svom savršenstvu. Mladi mjesec je trenutačno u znaku raka (sunce i mjesec su u ovom trenutku vrlo blizu) i razlog je zašto možeš zaroniti duboko u svijet osjećaja. Osobito u svijetu duboko skrivenih osjećaja!

Vaga

Kao vaga širiš čistu bit ljepote. Čak i ako neke stvari možda ne idu prema tvom planu, budi optimistična. Naime, uvijek postoje razlozi za izlazak iz ravnoteže. Mladi mjesec u raku direktan je poziv vagi da dođe do dna uzroka disharmonije. Sada je dobar trenutak za rješavanje problema, njihovih korijena te da ih se konačno riješiš za sva vremena.

Škorpion

Ovaj tjedan mladog mjeseca bit će za škorpione senzualan i vruć. Budući da su Mars i Venera u lavu, mjesec i sunce pojavljuju se u raku. Nije nužno da započneš vruću aferu, ali pogledaj si makar Netflixovu seriju „Seks Life“. 

Strijelac

I strijelci, kao vatreni znak, dobivaju novu energiju. Naime, Venera i Mars zajedno su u znaku lava. Raduj se vatrenim fazama i vrućim vibracijama. Ova energija sada pozitivno utječe na tebe. U tome trebaš uživati u potpunosti!

Jarac

Vrijeme sunca u znaku raka uvijek je vrlo posebno u životu jarca. Rak živi na najnižoj točki zodijaka, dok jarac živi na najvišoj točki. Os između njih na čaroban način povezuje dva znaka. Proslavi život kao da nema sutra, ali molimo te da budeš nerazumna! Sve što je sada izvan tvoje zone udobnosti dobro je za tebe!

Vodenjak

Tvoje strpljenje bit će stavljeno na kušnju tijekom ovih dana. Znaš li gdje se nalazi tvoj mjesec? Ili koji je tvoj podznak? To bi zasigurno bilo dobro, jer smo puno više od našeg horoskopskog znaka. A s toliko planeta mora postojati više karakternih aspekata – i jamačno neka dobra.

Ribe

Voda koja trenutačno prolazi kroz zodijak ima razne zadatke. Između ostalog, neka vrsta temeljitog čišćenja (tjedan posta ili vikend za detoksikaciju sada bi bili idealni, osobito oko mladog mjeseca 10. srpnja). To također uključuje pažljiviji pogled na osjećaje i rješavanje loših stvari!

Ovan

S Venerom i Marsom u lavu, planetima koji se pripisuju principima ženstvenosti i muškosti, u polju je trenutačno puno energije. To bi trebala primijetiti i fizički. Sasvim prirodno – u krajnjoj liniji, seks je osnova našeg ljudskog postojanja. Uživaj i slavi svoje postojanje! Pokreni se!

Bik

Predivno - ovi dani, kiša ili ne, posebno su prikladni za tebe, jer si zemaljski znak. Naime, u zraku je doista puno senzualnosti. A tu dolazi najvažnija od svih poruka: prije nego što se bilo kome obratiš, započni sa sobom. Pravilo je: prvo primijeni ljubav prema sebi, piše miss7.

Blizanci

Mladi mjesec u znaku raka želi da na zemlju dovedeš svoje vizije i da se s vratiš u ritam koji ti je toliko nedostajao u posljednjih nekoliko tjedana. Dobro ćeš se osjećati u vodi, odnosno, uz vodu. Idi na more, rijeku ili jezero. Čak i tuš će vrlo dobro djelovati. 

Kopirati
Drag cursor here to close