Američki kutak

Mostar: Radionica inspirirana afroameričkom glazbom

Prvi dio radionice bit će u vidu slušaonice i dijaloga o najvećim predstavnicima afroameričke glazbe te utjecaju istih na globalni razvoj glazbenih žanrova.
Lifestyle / Flash | 17. 02. 2020. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak Mostar će mjesec afroameričke povijesti obilježiti uz zanimljivu glazbenu radionicu ’’Black music workshop’’, koja će se održati u subotu, 22.02.2020. u 12 sati u prostorijama Kutka.
Ova interaktivna radionica namijenjena je mladima od 14 do 18 godina, a vodit će je samostalna blues & rock pjevačica i autorica iz Mostara Anja Rikalo.

Prvi dio radionice bit će u vidu slušaonice i dijaloga o najvećim predstavnicima afroameričke glazbe te utjecaju istih na globalni razvoj glazbenih žanrova i drugih oblasti umjetnosti i kulture kroz različita vremenska razdoblja.

U drugom dijelu će sudionici radionice preći na praktični dio tako što će (uz pomoć mentorice i glazbenika) zajednički pokušati stvoriti još jedan glazbeni plod inspiriran blues korijenima.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca na linku: https://forms.gle/eAYx8EBJs6Hfuu5h6 ili putem maila [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close