Samsung savjetuje

Putujete sami? Ovo je sedam savjeta za solo putovanja ovog ljeta

Zahvaljujući razvoju tehnologije i pametnim telefonima sa aplikacijama za putovanje i navigaciju, samostalno putovanje postalo je mnogo lakše.
Lifestyle / Flash | 09. 07. 2019. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Govoreći o putovanjima, suvremene žene se ovog ljeta sve više odlučuju putovati same, što dokazuje više od 4,6 milijuna podijeljenih postova na Instragramu sa oznakom #solotravel.

Zahvaljujući razvoju tehnologije i pametnim telefonima sa aplikacijama za putovanje i navigaciju, samostalno putovanje postalo je mnogo lakše.

Solo putnici uglavnom biraju neobične i manje posjećene lokacije na europskim turističkim točkama poput Rima, Londona i Barcelone u  potrazi za jedinstvenim iskustvima za otkrivanje i dijeljenje na društvenim mrežama.

Stoga se kompanija Samsung udružila sa utjecajnim turističkim vodičem Ancom Ralucom Muresan kako bi stvorili neprocjenjiv uvid u to kako putnici istražuju destinacije2019. godine, i to uz pomoć savjeta za putnike koji žele istražiti manje otkrivena odredišta Europe i kako uhvatiti svoja iskustva na Samsung Galaxy S10 + Performance Edition.

1) Naučite 20 ključnih fraza prije putovanja

Poznavanje osnova lokalnog jezika može ići daleko. Ono vam može pomoći  kada postavljate jednostavna pitanja, uputstva ili pitate nekoga za pomoć. Osim toga, dobit ćete i poštovanje od strane lokalnog stanovništva za uloženi trud.

2) Napravite kalendar sadržaja za vaše najbolje lokacije

Želite li podijeliti svoje trenutke putovanja s prijateljima, obitelji i pratiocima? Ne samo da ćete svakoga obavijestiti o tome gdje se nalazite, već ćete ih možda čak natjerati da dođu i posjete! Uradite malo istraživanja prije putovanja i isplanirajte obilazak nekoliko ključnih mjesta. Kada se nađete u zemlji, na taj ćete dobiti željeni sadržaj bez potrebe da brinete kako će on izgledati na vašem feedu.

3) Provedite 30 minuta bilježeći najvažnije događaje svakog dana

Kada putujete, stalno prihvaćate nova iskustva. Mnogo toga je potrebno fotografirati i zabilježiti kako bi ponovo, u budućnosti, mogli proživljavati taj trenutak. Galaxy S10 + Performance Edition ima ogroman 1TB memorije - tako da ne morate da brinete da će vam ponestati prostora za pohranu!

4) Uhvatite svaki centimetar grada

Sa novim gradom dolaze beskrajne znamenitosti i tajne za vas. Upotrijebite nevjerojatan širokougaoni objektiv Galaxy S10 + Performance Edition da biste fotografirali cjelokupan vidik, sa objektivom kamere od 123 stupnja koji je sposoban snimiti onoliko koliko oči mogu vidjeti.

5) Označite ta mjesta sa popisa "za putovanje"

Velike su metropole vani, a u njima su smještene iznimno nepregledne destinacije. Budite ispred trenda i posjetite manje poznate destinacije prije ostalih. Neka od tih destinacija u 2019. godini su Rumunjska, Srbija i Crna Gora.

6) Putujte kao lokalni mještanin

Iako je dobivanje taksija između odredišta često lakše i praktičnije, jedan od najuzbudljivijih i najpouzdanijih načina prelaska od A do B tačke u novom gradu je lokalni javni prijevoz. To će vam često dati pravi uvid u život u tom mjestu.

7) Eksperimentirajte sa fotografijama

Dok boravite u zemlji okruženi novim običajima i ljudima, zašto ne biste eksperimentirali sa vlastitim stilom fotografije? Pokušajte da uhvatite hranu, stil i okruženje na jedinstven način. Da biste dobili profesionalne snimke, koristite funkciju Shot Suggestion za Galaxy S10 + Performance Edition koja služi kao vodič za sastavljanje u vašem džepu.

Galaxy S10 + Performance Edition je savršen partner za solo putnike. Sa superiornim mogućnostima kamere, on snima svaki centimetar puta u neusporedivoj rezoluciji. Uređaj se može pohvaliti sa pet kamera, uključujući i ultra široki objektiv, što znači da postoji objektiv za svaki trenutak. Pored toga, inteligentne funkcije kao što su vodič za izradu Shot Suggestion i Live Focus daju definiciju slika i doista oživljavaju scene grada.

Napravljen od keramike otporne na ogrebotine, Galaxy S10 + Performance Edition je Samsungov najtrajniji pametni telefon sa najdužom baterijom i do 1TB interne memorije, što ga čini vrhunskim suputnikom.

Da bi predstavio napredne mogućnosti fotoaparata Galaxy S10 + Performance Edition, Samsung je pokrenuo online galeriju koju su organizirali  globalni utjecajni ljudi koji dijele jedinstvene perspektive o ljepoti Bukurešta, jedne od narednih europskih turističkih destinacija.

Kopirati
Drag cursor here to close