Samo opušteno

VIDEO | Putin i Šojgu vikend proveli uživajući u sibirskoj tajgi

Na nekim se fotografijama vidi kako se voze terenskim vozilom za čijim je upravljačem, kao i obično, Vladimir Putin. Raspoloženi su i nasmiješeni.
Lifestyle / Flash | 21. 03. 2021. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski predsjednik Vladimir Putin počastio se vikendom u sibirskoj tajgi, po kojoj je vozio terenac i u pratnji svojega ministra obrane pješačio po snijegu, izvijestio je u nedjelju službeni Kremlj.

Odjeveni u tamne sportske zimske jakne i bez pokrivala za glavu, ruski predsjednik (68) i ruski ministar obrane Sergej Šojgu (65) prošetali su snijegom prekrivenim šumama, prešavši preko visećeg mosta izrađenog od užeta, a pritom su kroz dvogled promatrali divlje životinje, vidi se u televizijskom prilogu koji je emitirao Kremlj.

Potom su posjetili jednu radionicu u tajgi u kojoj je ministar Šojgu svojem šefu pokazao na koji način provodi slobodno vrijeme obrađujući drvo.

"Predsjednik u šetnji s ministrom obrane Sergejem Šojguom" po Sibiru, stoji u priopćenju za javnost, u sklopu kojega je Kremlj objavio desetak fotografija s izleta, ne preciziravši gdje su dvojica političara snimljena.

Na nekoliko fotografija, predsjednik i ministar odjeveni su u smeđe zimske jakne ukrašene bijelim krznom, a na nogama imaju vajlenke, tradicionalne ruske čizme izrađene od ovčje vune. Na jednoj slici sjede za drvenim stolom na svježem zraku usred šume i upravo se pripremaju 'nešto prigristi'.

Na nekim se fotografijama vidi kako se voze terenskim vozilom za čijim je upravljačem, kao i obično, Vladimir Putin. Raspoloženi su i nasmiješeni.

Ruski predsjednik već godinama u medijima njeguje imidž snažnog muškarca, redovito pokazujući da je u odličnoj fizičkoj formi.

Kremlj je već objavljivao fotografije i snimke s njegovih izleta po sibirskoj tajgi, gdje je sudjelovao u podvodnom ribolovu, upravljao brodicom ili se sunčao gol do pojasa.

Ne treba zaboraviti ni snimke njegove vožnje u podmornici po dnu Bajkalskog jezera, upravljanje Formulom 1 i vojnim zrakoplovom, kao ni svladavanje divljeg tigra, dodaje agencija France presse, a prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close