Nova sezona

PS Flash svoja vrata za nove članove otvara u utorak

Lifestyle / Flash | 01. 09. 2016. u 19:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon zasluženog odmora i raspusta, Plesni studio 'Flash' Mostar vrši upis novih članova, djece i mladeži starosne dobi od 4 do 15 godina. 'Flash' svoja vrata otvara u utorak 6.9.2016. godine u Muzičkom centru 'Pavarotti'.

"Svi zainteresirani koji vole druženje, uzbudljiva putovanja, glazbu i ples nas mogu potražiti u MC 'Pavarotti' utorkom i četvrtkom od 16 sati do 21 sat i nedjeljom od 9 sati do 13 sati.

Plesni studio 'Flash' svojim članovima je pripremio mnoga iznenađenja za 2016/2017. plesnu sezonu. Iznenađenja u vidu nagradnih igara su već počela, a o aktualnoj nagradnoj igri možete više informacija saznati putem Facebook stranice studija", navodi se iz iz 'Flasha'.

Za djecu predškolskog uzrasta nude manekensko-plesnu radionicu, a za starije imaju sate jazz-a, show dance-a i street dance show-a. Također, pored zabavnog dijela članstva, sve grupe djece prolaze kroz fizičke tjelovježbe i istezanja koja su prilagođena uzrastu.

Ovim putem apeliraju na roditelje da aktiviraju djecu i da ih učlane u neku od sportsko/rekreativnih organizacija jer fizičke aktivnosti utječu pozitivno na pravilan rast i razvoj djeteta. Kroz glazbu i izabrane plesne pokrete djeca razvijaju čulo sluha i koordinaciju pri kretanju tijela, razvijaju najvažnije motoričke sposobnosti poput brzine, snage, fleksibilnosti i ravnoteže.

Kopirati
Drag cursor here to close