Poziv za izlaganje

Prvi put u Mostaru: Sajam za poboljšanje kvalitete života “Good life”

Lifestyle / Flash | 08. 05. 2017. u 10:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji agencije za PR i event management PRimera po prvi put se u Mostaru 28. i 29.10.2017. u hotelu 'Mepas' organizira sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom 'Good life'.

Sajam će izložbenom ponudom na štandovima, edukativnim sadržajima (predavanjima), radionicama i reklamnom kampanjom raditi na osmišljavanju kvalitetnijeg načina svakodnevnog života; poticati i promicati razvoj svijesti građana o kvaliteti života na području zdrave prehrane, prirodne kozmetike, aktivnog načina života, te korištenju inteligentne instalacije (pametne kuće) za podizanje komfora života, sigurnosti i racionalizacije utroška električne energije i drugih energenata.

“U cilju poboljšanja cjelovitog zdravlja svih ljudi, bez obzira na dob, spol ili tjelesnu kondiciju, provodit ćemo razne aktivnosti za poboljšanje zdravog života, poput vježbanja sa javnim osobama na otvorenom prostoru; edukativne radionice, tako da svaki pojedinac svjesno i pravilno preuzima odgovornost za vlastito zdravlje i kontinuirano obrazovanje, usvaja aktivni pristup životu i samim tim unapređuje sebe kao sretnijeg, zdravijeg, informiranijeg i učinkovitijeg člana svake skupine u kojoj živi i djeluje”, pojašnjavaju organizatori.

Sajam i sva događanja unutar njega će uveliko utjecati na svijest o novim informacijama i načinima pristupa zdravlju i ljepoti koji se primjenjuju u industriji ljepote i zdravlja.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u izložbenom dijelu sajma više informacija mogu dobiti upitom na email [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close