Prvi Advent

Prvi Advent u Tomislavgradu: Sigurno neće biti hladno

Organizatori najavljuju kako četiri dana ove manifestacije nude za svakoga ponešto.
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2018. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Uz dobar glazbeni program, dobru atmosferu, kuhano vino i topla jela sigurno neće biti hladno'', poručuju organizatori prvog Adventa u Tomislavgradu koji će se održati na trgu Franje Tuđmana od 20. do 23. prosinca.

Najavljuju kako četiri dana ove manifestacije nude za svakoga ponešto.

''Djed Božićnjak nam dolazi i jedva čeka da čuje želje naših najmlađih, Dalmatino bend nas zabavlja na otvorenju, očekujte i druge zanimljive glazbene i zabavne programe uz koje ćemo se družiti uz dobru hranu, piće, božićne pjesme... Pozivamo Vas sve da nam se pridružite i da u istinskom blagdanskom duhu vjere i ljubavi u zajedništvu dočekamo Božić'', navodi se u pozivu.

Advent u Tomislavgradu bit će otvoren 20. prosinca u 17 sati, a prve večeri prisutne će zabavljati bendovi Jeka i Dalmatino. Djed Božićnjak obilazit će malene Duvnjake od drugog dana u 17 sati pa sve do kraja manifestacije.

U 18 sati 21. prosinca će u Kulturno-informativnom centru biti izvedena predstava ''Kako je Facebook ukrao Božić''. Nakon toga, na trgu će koncert održati bend Afrodita.

Trećeg dana Adventa bit će izveden mjuzikl ''Božićne želje'' nakon čega će nastupiti Tibet bend, a zadnjeg dana u 20 sati nastupit će bend iznenađenja.

Kopirati
Drag cursor here to close