Nagrade i popusti

Prva dm trgovina u četvrtak se otvara u Neumu

Na dan otvorenja dm je pripremio i zabavu za najmlađe, te ih poziva da se od 12 do 18 sati zabave uz oslikavanje lica družeći se sa maskotama i klaunom
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2019. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na adresi Ruđera Boškovića bb u Neumu, u četvrtak, 6.6.2019. najveći drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt otvorit će prvu trgovinu u ovom gradu.

U okviru moderno opremljenog prodajnog prostora površine 362 m² stanovnici ovog primorskog bh. grada kao i njihovi gosti tijekom ljetne sezone moći će uživati u izboru bogatog asortimana proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova, priopćeno je iz dm-a.

Povodom početka rada prve dm trgovine u Neumu, a 73. u BiH, dm je za kupce pripremio nagradnu igru, popuste, poklone i pogodnosti. Od 6.6. do 8.6. svi kupci će moći iskoristiti 15% popusta na ukupnu kupovinu, a na sam dan otvorenja u duhu održivosti dm će poklanjati trajne cekere za svaku kupovinu.

Foto: PR / Nagrade očekuju posjetitelje DM-a

Svi kupci koji na dan otvorenja obave kupovinu u iznosu većem od 50 KM na poklon će dobiti dm ručnik, a oni čiji iznos računa bude veći od 30 KM ostvaruju pravo da sudjeluju u kolu sreće te osvoje prigodne poklone.

Ali to nije sve! Do 13.6.2019. kupci su pozvani da u prvoj primorskoj dm trgovini okušaju svoju sreću i u nagradnoj igri, u okviru koje mogu osvojiti hladnjak Gorenje, blender Gorenje ili jednu od 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.

Na dan otvorenja dm je pripremio i zabavu za najmlađe, te ih poziva da se od 12 do 18 sati zabave uz oslikavanje lica družeći se sa maskotama i klaunom, priopćeno je.

Prva dm trgovina u Neumu u četvrtak za sve kupce otvara vrata u 9 sati, a u 12 sati će Dječjem vrtiću ''Neum'' dm uručiti donaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close