Poredali opake momke

Prosvjednici u Americi demoliraju sve redom, ali ovaj ruski restoran ne

Otkako su krenuli neredi vlasnik ruskog restorana Puškin pobrinuo se da se ništa ne dogodi njegovom restoranu.
Lifestyle / Flash | 02. 06. 2020. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosvjedi u SAD koji se održavaju zbog ubojstva Georgea Floyda prerasli su u nasilne prosvjede, a na udaru prosvjednika nađu se nedužni, kao i njihova imovina.

Na udaru su se našli čak i "Gucci" i "Dolce&Gabbana", ali i mnoge radnje sportske opreme, te nerijetko i super-marketi, ali i restorani, prenosi Telegraf.

Međutim, jednom lokalu u San Diegu nitko ništa ne može. Otkako su krenuli neredi vlasnik ruskog restorana Puškin pobrinuo se da se ništa ne dogodi njegovom restoranu. Kako? Pa, jednostavno je "poredao" nekoliko opakih momaka ispred lokala koji su tu od jutra do mraka.

"Nikog ne tučemo, nikog ne diramo, ne dozvoljavamo da razbijaju naše, da nam demoliraju restoran. Imam puno prijatelja i čim sam u nedjelju shvatio što se može dogoditi, javio sam im se i došli su u roku od pola sata. Ukupno 12 ljudi, s oružjem, pištoljima i puškama. Imamo dozvolu za oružje i znamo kako se puca. Ulicama se ne krećemo naoružani, ali u svom lokalu imamo pravo da ga koristimo", rekao je vlasnik restorana Ajk Gazarjan za ruske medije.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close