Predozirao se

Pronađeno beživotno tijelo 17-godišnjeg američkog influencera

Ethanov otac Gerald je za Fox News rekao: „Bio je draga duša. Prihvatao je sve ljude onakvima kakvi jesu. Potreseni otac je za TV postaju također rekao kako vjeruje da je njegov sin umro od predoziranja drogom.
Lifestyle / Flash | 07. 09. 2020. u 21:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ethanisupreme/Instagram / Ethan Peters prerano je postao ovisnik o paklu droge

Ethan Peters, poznat i kao Ethan Is Supereme, preminuo je u 18. godini života od posljedica predoziranja drogom.

Svi detalji tog tužnog događaja zasad nisu poznati, ali Daily Mail prenosi kako se 17-godišnji Ethan predozirao tijekom vikenda.

Ethanov otac Gerald je za Fox News rekao: „Bio je draga duša. Prihvatao je sve ljude onakvima kakvi jesu.

Potreseni otac je za TV postaju također rekao kako vjeruje da je njegov sin umro od predoziranja drogom.

Prijateljica Ethana Petersa, također influencerica, Ava Louise objavila je vijest i pritom objasnila kako je tijekom posljednjih nekoliko godina postao ovisan o raznim drogama.

"Moj najbolji prijatelj na cijelom svijetu, moj blizanac. Jedina osoba koja je bila tu za mene kada nisam imala nikoga. Volim te, Ethan, i bez riječi sam. Voljela bih da sam znala koliko je loše. Srce mi je slomljeno, počivao u miru. Ovisnost je bolest. Posljednjih nekoliko tjedana morala sam razgovarati o tome s Ethanom i svi njemu bliski ljudi bojali su se za njega. Voljela bih da sam se više potrudila, da sam više vikala na njega. Ethan je bio jako voljen i poštovan u industriji ljepote. Prije otprilike godine dana okrenuo se drogama, i to zbog pritiska koji mu je stvorila popularnost na društvenim mrežama. Dobra je osoba i nije zaslužio umrijeti", napisala je Ava uz njihovu zajedničku fotografiju.

Uz to je odlučila pomoći drugim mladim ovisnicima.

"Ethan je bio ovisnik, a ovisnosti se ne treba sramiti. Otvoreno pričam o uzroku njegove smrti kako bih spasila sljedeće dijete od te kazne. Bio je tako bistar i pametan, trebao je živjeti. Bio je više od svojih demona, što ste i svi vi. Molim vas, potražite pomoć", napisala je Ava i proložila broj telefona na koji se ovisnici mogu obratiti.

Ethana je na profilu na Instagramu pratilo pola milijuna ljudi, a posljednju objavu postavio je prije samo tri dana i u njoj je progovorio o zlostavljanju koje je doživio u školskim danima.

Mladi Ethan Peters je započeo svoju Youtube karijeru 24. travnja 2017. godine. Do 2019. je prikupio više od 500.000 followera na Instagramu i više od 140.000 pretplatnika na Youtubeu.

Prije nego što se probio u svijet ljepote, vodio je uspješan meme račun (Betch) koji je imao 1,3 milijuna pratitelja, a zatim ga je prodao za 25.000 dolara. Tada je imao samo 13 godina.

'Želio sam započeti novo poglavlje na društvenim mrežama. Htio sam da moje lice bude poznato', rekao je prošle godine u jednom intervjuu.

Kopirati
Drag cursor here to close