LOCOMATICA

Proljeće u Arabici: Techno dvojac stiže u Mostar

Lifestyle / Flash | 15. 03. 2016. u 07:31 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klupska sezona u klubu Arabica je u punom jeku, a da bi je još dodatno upotpunili kreiramo za vas još jednu vrhunsku zabavu na otvaranju proljeća, 19. ožujka, poručili su iz mostarskog kluba Arabica.

"DRT'' ekipa nastavlja tamo gdje je stala prošli put, u goste nam dolaze legende Beogradskog klabinga, LOCOMATICA (LCMTC). Techno dvojac koji čine Marko Mratinković i Vladan Žegarac, svojom kvalitetnom produkcijom, zakoračili su na svjetsku techno scenu, te zapali za uho velikanima scene. Tako da su se njihove ''trake'' mogli čuti na svim važnijim podcastima, festivalima, klubovima.

Među imenima koja su upoznata sa Locomaticom i koja uvijek prate njihov rad moramo izdvojiti techno velikane kao što su: Ben Sims, Laurent Garnier, Ben Klock, Adam Beyer, Alexander Kowalski, Pig & Dan. Pored Techno dvojca za DJ pultom naći ce se dobro poznati rezidenti mostarskog undergrounda, No Government (HushRecordz).

Lineup:

LOCOMATICA (LCMTC)
NO GOVERNMENT (HUSH RECORDZ)
UPAD: 7 KM

19.03.2016. // 22 sata

LOCOMATICA :
Techno dvojac koji čine Marko Mratinković i Vladan Žegarac i koji su udruženim snagama 2008. godine zakoračili na svjetsku techno scenu uspješno održavajući kvalitetu glazbe kako svog "aliasa" tako i matične LCMTC izdavačke kuće. Od samog početka zapali su za uho velikanima techno scene te su se njihove ''trake'' mogli čuti na svim važnijim podcastima, festivalima, klubovima.. Među imenima koja su upoznata sa Locomaticom i koja uvijek prate njihov rad moramo izdvojiti techno velikane kao što su: Ben Sims, Laurent Garnier, Ben Klock, Adam Beyer, Alexander Kowalski, Pig & Dan, Luke Slater, Joey Beltram, Vince Watson, Slam, Legowelt, John Digweed, Cari Lekebusch, Len Faki, Truncate, Alan Fitzpatrick, Pan-Pot i mnogi drugi...

Njihov sljedeći korak, širenje izdanja i na vinile, dočekan je sa velikim oduševljenjem kod ljudi koji prate LCMTC glazbu i vjeruju da je to pravi potez za pečatiranje prepoznatljivog detroitskog prizvuka na "crnom zlatu" u eri kada je "stara škola" proglašena modernom. Do sada su remixe za njihova izdanja radili: Legowelt, Joey Beltram, Cari Lekebusch, Alexander Kowalski, Vince Watson, Roberto, Hans Bouffmyhre, Tom Hades, Ray Kajioka, a uskoro će im pojaviti i izdanja na etiketama Sleaze Records (UK) i Damage Music Beriln (DE).

 

Kopirati
Drag cursor here to close