Toplo vrijeme

Proljeće se vraća

I jutarnje temperature zraka bit će ugodne dok će one dnevne
Lifestyle / Flash | 29. 03. 2019. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda objavili su vremensku prognozu za nekoliko predstojećih dana, a kako navode, očekuju nas prave proljetne vremenske prilike.

I jutarnje temperature zraka bit će ugodne dok će one dnevne, došetati i 24 stupnja Celzijusa koliko se prognozira za utorak. Bit će to ujedno najtopliji dan u dosadašnjem dijelu tekuće godine.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 21°C, na jugu zemlje do 23°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. Naoblačenje u večernjim satima. Vjetar većinom slab sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 21°C, na jugu zemlje do 24°C, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close