Motivacijske platforme u četiri bh. grada

Projekt ''Mi o nama'' nastavlja promociju autentičnih priča iz BiH

Svi gledatelji će imati priliku da predavačima postave pitanja koja ih budu zanimala, te da traže konkretne savjete iz polja u kojima oni imaju iskustva.
Lifestyle / Flash | 23. 10. 2020. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta „Mi o nama“,podržanog od strane BHRI (BosniaandHerzegovinaResilienceInitative) programa, organiziraju se četiri Motivacijske platforme, koje će pružiti priliku za predstavljanje autentičnih priča o individualcima i individualkama, grupama i inicijativama iz BiH.

Ove platforme će se održati u četiri bh. grada: Zenici, Prijedoru, Banjoj Luci i Zvorniku, a gledatelji će priče svih govornika moći da prate putem live prenosa na službenim Facebook i YouTube kanalima projekta.

U okviru prvih Motivacijskih platformi, koje se održavaju u subotu, 24. listopada 2020. godine, u Zenici, sa početkom u 11:00 sati, svoje priče će predstaviti poznati bh. glumac Igor Skvarica, eko-poduzetnici Slađana i Đurica Štula, inovatorica u njezi kože Meliha Klopić Murtić i borac za prava žena i aktivistkinja za pitanja ekologije, Maida Bilal.

Platforme su dio projekta "Mi o nama", nastalog sa željom za kreiranjem medijskog prostora za promocjiu nerijetko zanemarenih, ali važnih priča o „običnim“ ljudima, koji zapravo nisu nimalo obični.

Suradnici i suradnice platforme, pa čak i bh. građani koji se javljaju putem društvenih mreža projekta, predlažu priče na koje nailaze u svojim lokalnim zajednicama, a za koje smatraju da trebaju biti ispričane.

Imajući u vidu restrikcije nastale kao rezultat pandemije COVID-19, zbog kojih je ograničen broj ljudi koji mogu prisustvovati događaju, pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže Motivacijskim platformama putem Facebook i YouTube live-a i tako virtualno svjedoče zanimljivim, ali i unikatnim pričama iz različitih dijelova BiH.

Svi gledatelji će imati priliku da predavačima postave pitanja koja ih budu zanimala, te da traže konkretne savjete iz polja u kojima oni imaju iskustva.

Nakon prvih Motivacijskih platformi u Zenici, svoje priče će predstaviti i predavači u Prijedoru (31.10.), Banjoj Luci (07.11.) i Zvorniku (14.11.), a svi pratitelji društvenih mreža projekta Mi o nama će imati priliku da budu dio ovih događaja prateći prenose uživo iz svakog od ovih gradova.

Kopirati
Drag cursor here to close