Vrijeme

Prognoza za sljedeća tri dana: Idemo na 37!

Jutros u Bosni i Hercegovini preovladava sunčano vrijeme, a slično će biti i tijekom dana
Lifestyle / Flash | 05. 08. 2019. u 08:48 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros u Bosni i Hercegovini preovladava sunčano vrijeme, a slično će biti i tijekom dana, prenosi Anadolu Agency (AA). Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 25 i 31 stupanj Celzijev, na jugu zemlje do 33.

U utorak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17 stupnjeva, na jugu zemlje do 20. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34 stupnjeva.

U srijedu se također očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19 stupnjeva, na jugu zemlje do 22. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stupnjeva.

U četvrtak prije podne prema najavama meteorologa prevladavat će pretežno sunčano vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima jači pljuskovi i grmljavina se prognoziraju u Bosni i to uglavnom na području Krajine, sjevera i sjeveroistoka Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog smjera. Na sjeveru zemlje vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20 stupnjeva, na jugu zemlje do 24. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 34, na jugu zemlje do 37 stupnjeva.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda u petak u Hercegovini će biti sunčano. U Bosni oblačnije prije podne, sunčanije u drugoj polovini dana.

U jutarnjim satima po kotlinama će biti i magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 19 stupnjeva, na jugu zemlje do 24. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33, na jugu zemlje do 36 stupnjeva Celzijusovih,

Kopirati
Drag cursor here to close