ne da mama svoga lea

Prkosi nevjesti: Messijeva majka na sinovu svadbu došla u bijeloj haljini!?

Lifestyle / Flash | 02. 07. 2017. u 21:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepisano je pravilo da na svadbi samo mlada smije biti odjevena u bijelo. Doduše, mnoge žene se ''prevare'' pa i same u trenutku pripreme za nečiju svadbu odaberu bijelo, jer im se u tom trenutku to učini najprigodnijim.

Po bontonu, na taj su način omalovažili mladenku, ali ukoliko se radi o svatu iz ''petog koljena'' ili nekome tko je tu samo zato što je ''dužan'', manja je šteta. Međutim, kad svekrva obuče bijelu haljinu na sinovljevoj svadbi... e, onda neka se pazi nevjeste kroz dane koji su joj preostali!

Na svadbi jednog od najboljih nogometaša svih vremena, Lionela Messija (30), upravo je majka Celia Maria prekršila kodeks odijevanja!?

Messijevi: mama Celia Maria, tata Jorge i sestra Maria Sol

U Argentini se ono što je učinila Celia Maria Cuccittini doživljava kao izostanak svakog respekta.

Navodno je pozadina njezina poteza dugogodišnji sukob koji ima s obitelji svoje nevjeste. Kako se ne bi morali ''prekomjerno'' susretati, u hotelu su dvije obitelji bile smještene na različitim katovima.

Lionel Messi i  Antonella Roccuzzo

Pošto se o ''svadbi stoljeća'' naveliko pisalo proteklih mjeseci, tako je jedan dizajner uoči same svadbe kazao kako će Messijeva mama nositi crnu haljinu.

Ne samo da haljina koju je za svadbu svoga sina odjenula Celia Maria nije bila crna, nego je umnogome podsjećala na haljinu mladenke: bijela, do poda, ukrašena dragim kamenjem i drugim prigodnim detaljima koji asociraju na vjenčanicu.

Messijeva izabranica Antonela Roccuzzo, čini se, nije te večeri imala puno sreće ni s mladoženjinim poljupcem. Vidljivo je kako Messi svoju suprugu ljubi stilom ''popriječi pa navali''.

 Valja se nadati kako je barem sačuvao svoju vještinu vođenja lopte, ako mu već poljupci ne idu kako spada.

Dailymail piše da Messi dribla gospodski, ali zato pleše kao magarac, s ''dvije lijeve''.

A što se tiče poljupca, svaki je komentar prigodan. Ili suvišan.

Kopirati
Drag cursor here to close