Aniston i Schwimmer

Priznali su da su bili zaljubljeni, ali što je pošlo po krivu?

Ova je veza dugo godina bila tek predmet holivudskih kuloara pa su se mnogi iznenadili kad su glavni akteri napokon odlučili progovoriti o njoj.
Lifestyle / Flash | 01. 06. 2021. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Priznali su da su bili zaljubljeni, ali što je pošlo po krivu?

Liste najpoznatijih televizijskih parova ne prolaze bez da se na njima ne spomenu Ross Geller i Rachel Green, protagonisti hit serije 'Prijatelji'. No, jesi li znala da su glumci koji su ih utemeljili također bili u vezi?

Naime, poznavaoci događaja sa seta otkrili su kako je Jennifer Aniston bila zaljubljena u svog kolegu Davida Schwimmera, a par je čak nekoliko puta i zajedno otišao na spoj. Ipak, glumac nije osjetio dovoljnu povezanost koja bi njihovu vezu odvela na drugu razinu pa su odlučili ostati samo prijatelji.

Ova je veza dugo godina bila tek predmet holivudskih kuloara pa su se mnogi iznenadili kad su glavni akteri napokon odlučili progovoriti o njoj. Dogodilo se to upravo prilikom intervjua provedenog za vrijeme okupljanja izvorne postave, odnosno prilikom snimanja specijalne emisije koja je svjetla malih ekrana ugledala 27. svibnja na HBO GO-u.

"Tijekom prve sezone sam bio jako zaljubljen u Jenn", otkrio je David Schwimmer napokon potvrđujući dugogodišnja naklapanja. Kao razlog zašto njihova veza nije uspjela naveo je sljedeće: "Bili smo poput dva broda u prolazu, jer je jedno od nas uvijek bilo u vezi i nikad nismo prešli tu granicu. Poštovali smo to."

Na ove riječi oglasio se i njegov kolega Matt LeBlanc koji je iskazao neslaganje s iznesenom tvrdnjom, no kada je priupitan da razjasni na što je mislio izvukao se argumentom da je to tek bila šala. Ipak, brojnim obožavateljima je ova navodna šala bila dokaz prethodno iznesenih navoda te su uvjereni da David ipak nije bio potpuno iskren u svom objašnjenju.

Ovo nije prvi put da su njegovi kolege insinuirali kako je upravo on bio taj koji je priveo kraju ljubavnu priču "pravog Rossa i Rachel", no glumac je uspješno izbjegavao upite na ovu temu kazavši kako - nema komentara, piše miss7.

Postojanje ljubavnih iskri potvrdila je i Jennifer Aniston, no ona se u svom odgovoru zadržala na prisjećanju sretnijih trenutaka iz njihove veze. "Sjećam se da sam jednom rekla Davidu da će biti jako razočaravajuće ako se nas dvoje prvi put stvarno poljubimo na nacionalnoj televiziji. I naravno da smo se prvi put poljubili pred kamerama. Ali jednostavno smo obožavanje i ljubav jedno prema drugome kanalizirali kroz Rossa i Rachel", kazala je. 

Kopirati
Drag cursor here to close