Britanski princ

Princ William: Očinstvo me učinilo emitivnijim i sretnijim čovjekom

Lifestyle / Flash | 03. 01. 2016. u 13:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski princ William otvoreno govorio o svojim emocijama i otkrio da ga je očinstvo učinilo mnogo emotivnijim i sretnijim čovjekom, javlja agencija Anadolija.

Prijestolonasljednik William je otac dvoje djece i to dvogodišnjeg princa Georgea i princeze Charlotte koja je rođena u svibnju prošle godine.

O svojim emocijama je govorio za televiziju ITV, koja će sutra emitirati program posvećen kraljevskoj porodici i dobrotvornom radu princa Charlesa.

"Očinstvo me je učinilo mnogo svjesnijom osobom o tome kako je život dragocjeno bogatstvo. Ranije nisam mario za stvari, ali sada cijenim i zanimaju me sve, pa i male stvari", kazao je 33-godišnji princ William.

William dodaje da je sada i mnogo zainteresiraniji za događanja u svijetu i da često razmišlja kako se osjećaju oni koji ne mogu biti tu i vidjeti svoju djecu kako rastu.

Princ William je vojvoda od Cambridgea i drugi u nizu prestolonasljednika, a puno ime mu je William Arthur Philip Louis. On je stariji sin prvog prijestolonasljednika princa Charlesa i pokojne princeze Diane, te unuk kraljice Elizabethe II i princa Filipa. U braku je sa Catherine Middleton.

Kopirati
Drag cursor here to close