kraljevska kuća potvrdila

Princ Harry u ljubavnoj vezi s američkom glumicom Meghan Markle

Lifestyle / Flash | 08. 11. 2016. u 11:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljevska kuća Kensington Palace službeno je potvrdila kako je princ Harry u ljubavnoj vezi s američkom glumicom Meghan Markle (35).

Putem Twittera su potvrdili kako su dosadašnje glasine zapravo točne, zamolivši ujedno da se glumicu ostavi na miru.

Nestašni Harry imao je do sada podosta avantura i ljubavnih veza, ali ovo je prva koja je službeno potvrđena priopćenjem kraljevske kuće.

Nikad ništa nije službeno rečeno o njegovoj dugoj ranijoj vezi s Chelsy Davy, kao ni onoj s Cressidom Bonas koja je uslijedila nakon toga.

Omiljeni kraljević je s glumicom već nekoliko mjeseci u prisnoj vezi, a kada su prije dva tjedna prvi put skupa uslikani, paparazzi ih ne ostavljaju ni trenutka na miru.

U priopćenju se kaže kako je princ Harry uvijek znao cijeniti toplinu s kojom ga je javnost dočekivala još od malih nogu. Osjećao se sretnim što ga toliko ljudi podržava, postajući istodobno svjestan koliko je njegov život sretan, ali i priviligeriran.

Naravno, svjestan je i toga da su mnogi radoznali po pitanju njegova privatnog života, što mu nije uvijek ugodno podnositi, ali je pokušavao naučiti kako živjeti s tim, pojašnjava se u pismu kraljevske kuće.

Ono što je po svemu sudeći i dovelo do ovakve, službene reakcije Kensington Palacea, sadržano je u opasci kako je ovaj put prijeđena granica.

Naime, njegova prijateljica Meghan Markle postala je predmetom ruganja i šikaniranja na društvenim medijima. Pojavili su se komentari sa prikrivenim rasističkim aluzijama, otvorenim seksizmom, kao i drugi, po nju neugodni, osvrti na Internetu.

Kopirati
Drag cursor here to close