Potraga

Prije tri godine krenuo na put oko svijeta da bi otkrio tajnu kako biti dobar čovjek

Max Bua na put je krenuo iz Nove Kaledonije, a do sada je, kako kaže, obišao oko 40 zemalja
Lifestyle / Flash | 17. 09. 2019. u 12:03 Anadolija
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Max Bua (24), prije tri godine je iz Nove Kaledonije krenuo na put oko svijeta u nadi da će na tom putu otkriti tajnu kako biti dobar čovjek. Trenutno se nalazi u Bafri, u Turskoj, u koju je došao autostopom.

Obzirom da preferira boravak u manjim mjestima, Bafra je bila savršena za nastavak njegovog putovanja. Tu je došao nakon što se upoznao s Suphan Feyzom Bektas, koja, kao i on voli putovati svijetom, a do sad je obišla više od 30 zemalja. Bua trenutno radi u kafiću čija je vlasnica Bektas, a u namjeri da zaradi nešto novca kako bi nastavio put.

Bua je za Anadoliju kazao kako je prije tri godine iz Nove Kaledonije prešao u Francusku, a potom autostopom kroz Italiju, Belgiju, Njemačku… Tvrdi kako je do sada obišao više od 40 zemalja.

Stopiranje mu je omogućilo i da se upozna s različitim ljudima i kulturama.

“Na ovom putovanju nastojim spoznati kakve karakteristike ima najbolji čovjek na svijetu. Zbog toga putujem po svijetu i nastojim dobiti odgovor kako voditi ispravan način života“, rekao je Bua.

Dodao je kako je sa Suphan u kontakt stupio posredstvom društvenih mreža i da je kazao kako želi provesti određeno vrijeme u Turskoj.

”Deset dana sam ovdje, sretan sam, ali mislim da ću uskoro nastaviti put“, rekao je Bua.

Sljedeća stanica je Bugarska.

”Ne znam gdje ću nakon Bugarske, ali putovat ću dok ne nađem odgovor kako biti dobar čovjek“, rekao je Bua.

Kopirati
Drag cursor here to close