Neum

Prijavite se na slastičarsko natjecanje ''Jadrankin kup''

Lifestyle / Flash | 30. 05. 2016. u 07:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još samo par dana ostalo je do prvog amaterskog slastičarskog natjecanja ''Jadrankin kup'' u Neumu! Ovo zanimljivo događanje planirano je za nedjelju, 5. lipnja u neumskom hotelu Sunce s početkom u 18 sati.

Iako je već prikupljen priličan broj prijava slastičara amatera, organizatori iz udruge Zvijezda Mora poručuju kako broj natjecatelja nije ograničen, te pozivaju  sve one koji dosad nisu imali hrabrosti prijaviti se, a nisu profesionalni slastičari/kuhari iako vole zvuk miksera i miris vanilije, da se prijave do petka 3. lipnja  na mail [email protected] ili broj telefona 063/845 793.

Također, svi zainteresirani mogu posjetiti facebook stranicu udruge građana Zvijezda mora gdje će pronaći online obrazac prijave.

Podsjetimo, prijaviti se možete u tri kategorije; autohtoni/izvorni kolač, suhi kolač te slastice po želji (kremasti, voćni kolači, torte, savijače...), a zgotovljene slastice donosite na dan događanja i to do 17 sati.

Žirijem sačinjenim od iskusnih slastičara i šefova kuhinja neumskih hotela, predsjedat će profesor Josip Žuvela, ugledni gastronom, autor knjiga o kuharstvu i gastronomiji, dobitnik mnogih domaćih i međunarodnih priznanja, te predavač na Sveučilištu u Dubrovniku.

Osim natjecanja, posjetitelji i natjecatelji imati će priliku sudjelovati u kulinarskim radionicama, razveseliti nepce ugodnim okusima, ali i uživati u zabavno glazbenom dijelu za koji je zadužen mladi mostarski glazbenik Ivo Jurić.

Također, za one koji, osim kolača, vole i činiti lijepe stvari, organizatori su izradili i pustili u prodaju pregače i majice sa zanimljivim logom Jadrankina kupa o čemu možete više saznati na facebook stranici udruge građana ''Zvijezda Mora''. 

Sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe,i to za kupnju instrumenata za mališane glazbenike u misiji Kisongo u Africi.

Stoga, ako već niste odlučili, odlučite sada! Prijavite se i okušajte svoje slastičarsko umijeće! Pomozite veseloj glazbenoj ekipi u Africi, i naposljetku, svakako dođite kao drag gost na prvi ''Jadrankin kup''.

Kopirati
Drag cursor here to close