Rock Festival Pajo

Prijavite se na festival autorskih bendova u Širokom Brijegu

Pozivaju se svi autorski bendove da se prijave festival i budu dio ovog super Rock Festivala.
Lifestyle / Flash | 07. 03. 2018. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rock Caffe Pajo, u suradnji sa Studio Groove, organizira festival autorskih bendova u Širokom Brijegu koji će se održati od 7. do 9. lipnja 2018. godine.

''Oni koji nas poznaju malo bolje znaju da je proteklih godina također bilo festivala kod nas, ali ovoga puta to sve ide za stepenicu više i ukoliko bude kako smo zamislili cilj nam je ovaj festival održavati na godišnjoj razini i stvarati tradiciju'', izjavili su organizatori.

Pozivaju se svi autorski bendove da se prijave festival i budu dio ovog super Rock Festivala, pravo na prijavu imaju i bendovi izvan BiH. Broj bendova je ograničen, a festival će trajati dva ili tri dana ovisno koliko bendova bude. Također je zamišljeno da pored bendova u konkurenciji svaku večer bude jedan i izvan konkurencije.

Pobjednik festivala osvaja besplatno snimanje u Studiju Groove.

Festival preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete. U planu organizatora je da žiri bude sastavljen od poznatih glazbenika s područja bivše države. 

Bendovi mogu slati prijave na mail: [email protected]
1.Ime banda
2. Grad ili mjesto iz kojeg dolaze
3. Audio ili video snimka (audio mp3 format, profesionalni ili demo)
4. Kraću biografiju

Žiri koji je zadužen za prijave će odlučiti o tome tko će biti sudionik festivala. Uvijet za sve bandove je da imaju minimalno 30 minuta svirke. Sve informacije možete dobiti na gore navedeni mail ili na kontakt mobitel: +387 63 276 318.

Kopirati
Drag cursor here to close