Danas

Pretežno oblačno sa slabim snijegom ili kišom

U jutarnjim satima i prije podne, danas će u centralnim i istočnim područjima biti pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabim snijegom ili kišom. Tijekom dana, bez padalina i smanjenje oblačnosti.
Lifestyle / Flash | 30. 01. 2020. u 08:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U centralnim i istočnim područjima jutros je bilo pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom. U ostalim djelovima pretežno sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica -8 stupnjeva, Drvar -4, Ivan Sedlo i Sokolac -2, Banja Luka, Bihać, Bugojno, Prijedor, Sarajevo i Tuzla 0, Doboj, Grude, Jajce, Livno, Sanski Most, Široki Brijeg, Srebrenica i Zvornik 1, Bijeljina, Trebinje i Zenica 2, Gradačac 3, Mostar 4, Neum 7 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 944 milibara, za 2 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

U jutarnjim satima i prije podne, danas će u centralnim i istočnim područjima biti pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabim snijegom ili kišom. Tijekom dana, bez padalina i smanjenje oblačnosti. U ostalim dijelovimo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab, veći dio dana, južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 4 do 10, na jugu od 9 do 14 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne satima sa slabim snijegom. Najviša dnevna temperatura oko 5 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close