Rambo siroče

Preminula je Jackie Stallone, majka slavnog glumca Sylvestera

S prvim suprugom Frankom Stalloneom, frizerom i povremenim glumcem, dobila je dvojicu sinova - slavnog glumca Sylvestera, koji je utjelovio Rockyja i Ramba, te glazbenika Franka mlađeg.
Lifestyle / Flash | 22. 09. 2020. u 22:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Variety / Jackie Stallone umrla je u dobi od 98 godina

Jackie Stallone, majka holivudske zvijezde Sylvestera Stallonea, koja je i sama bila velika zvijezda, umrla je u dobi od 98 godina, piše BBC u utorak.

Astrologinja i promotorica ženskog hrvanja "umrla je u snu kako je i željela", objavio je njezin najmlađi sin Frank.

"Bilo je teško ne voljeti je, bila je vrlo ekscentrična i živopisna osoba", dodao je Frank u objavi na Instagramu.

"Bila je bistra uma do smrti".

Rođena je kao Jacqueline Frances Labofish 29. studenoga 1921. Pobjegla je s 15 godina iz svoga doma u Washingtonu kako bi se pridružila cirkusu.

"Moj otac, imućni odvjetnik, htio je da upišem pravo, ali ja sam htjela biti na pozornici", rekla je za Times 2005. Bila je umjetnica na trapezu dvije godine, a onda je postala pjevačica na Broadwayju.

S prvim suprugom Frankom Stalloneom, frizerom i povremenim glumcem, dobila je dvojicu sinova - slavnog glumca Sylvestera, koji je utjelovio Rockyja i Ramba, te glazbenika Franka mlađeg, piše Hina.

U drugom braku s Anthonyjem Filitijem imala je kćer Toni D'Alto koja je umrla od raka pluća 2012. u dobi od 48 godina.

Dugogodišnja pobornica fitnessa za žene, otvorila je 50-ih godina prošloga stoljeća teretanu samo za njih, nazvala je Barbella's i vodila vježbe na lokalnoj televiziji u Washingtonu.

Pojavila se u programu GLOW: Gorgeus Ladies of Wrestling, koji je popularizirao žensko hrvanje na televiziji.

Treći put udala se 1998. za Stephena Devinea. Većinu braka živjeli su na 16 kilometara udaljenosti.

"On je htio da živimo zajedno, ali ja sam živjela 20 godina s mojim bivšim supruzima i to nije funkcioniralo", jednom je rekla mama Stallone.

Sudjelovala je 2005. u britanskoj verziji "Celebrity Big Brothera". Ušla je u kuću kao gošća iznenađenja. Tome se naročito iznenadila njezina bivša snaha Brigitte Nielsen, koja je sa Sylvesterovom majkom imala napet odnos.

"Počivaj u miru Jackie Stallone - zaslužna si za jedan od najvećih trenutaka na televiziji", tvitao je producent "Big Brothera" Jamie East.

Kopirati
Drag cursor here to close