Kosača

Požurite po ulaznice za predstavu Andrije Miloševića u Mostaru

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2017. u 07:20 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andrija Milošević, zvijezda TV serije ''Andrija i Anđelka'' 17. svibnja gostuje u Hrvatskom domu hercega Stjepan Kosače u Mostaru s hit predstavom ''Zlatni lančić od bižuterije''.

Zbog velikog zanimanja za predstavu, ulaznice su dostupne u pretprodaji već mjesec dana i moguće ih je još uvijek kupiti po cijenama 20 KM za parter i balkon, te 25 KM za VIP na info pultu Mepas Malla, preko kupikartu.ba i od danas na novom prodajnom mjestu.

''Andrija je izvrstan je komičar, što će potvrditi mostarskoj publici uskoro, izvedbom ove humoristične monodrame redatelja Miodraga Mije Karadžića. Ulaznice se očekivano dobro prodaju, a od danas su dostupne i na novom prodajnom mjestu-blagajni dvorane Kosača. Broj mjesta je ograničen, stoga, bez obzira što je do predstave ostalo još malo manje od dva tjedna, dobro ih je kupiti na vrijeme i osigurati bolja mjesta'', poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Predstava ''Zlatni lančić od bižuterije'' je priča o o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom, ali kako mu ništa ne polazi za rukom, on se odluči bogato oženiti i tu kreće surova priča o svakodnevnici mladih koji su zbog novca spremni na sve.

O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više.

Kopirati
Drag cursor here to close