Čestitke sretnim dobitnicima

Poznati dobitnici velike nagradne igre kompanije Hercegovinapromet

“U Hercegovinaprometu kupuj i kući s novim C3 otputuj" naziv je nagradne igre koja je večeras obradovala preko 60 vjernih kupaca.
Lifestyle / Flash | 25. 01. 2020. u 21:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika nagradna igra kompanije Hercegovinapromet večeras je završena izvlačenjem sretnih dobitnika u Shopping Centru spomenute mostarske firme.

“U Hercegovinaprometu kupuj i kući s novim C3 otputuj" naziv je nagradne igre koja je večeras obradovala preko 60 vjernih kupaca.

Osim poklon paketa, Hercegovinapromet je večeras specijalnim nagradama Smart TV, skuter Peugeot Speedfight4 i glavnom nagradom Novi Citroen C3 još jednom pokazala i dokazala da se radi o respektabilnoj domaćoj kompaniji koja iz godine u godinu izrasta u jednog od lidera kada je u pitanju maloprodaja, ali i veleprodaja.

Foto: PR / Poznati dobitinici velike nagradne igre kompanije Hercegovinapromet

Poznati TV voditelj Fikret Hodžić je bio domaćin, a ujedno i sretna ruka svim večerašnjim dobitnicima.

Kako nalažu pravila i zakon o nagradnim igrama u našoj zemlji, ovaj događaj je imao direktan prijenos putem društvenih mreža kompanije Hercegovinapromet.

Uprava kompanije svim sretnim dobitnicima čestita.

Također, svojim vjernim kupcima koji ovoga puta nisu osvojili nagrade poručuje da ovo nije kraj i da uskoro za sve njih sprema nove nagradne igre i pogodnosti.

Imena sretnih dobitnika možete pogledati na službenoj Facebook stranici SC Hercegovinapromet.

Kopirati
Drag cursor here to close