Bit će i graha :)

Poziv na čišćenje i uređenje okoliša na Bijelom Brijegu

''Pozivamo građane Mostara, prvenstveno naselja Bijeli Brijeg, da se pridruže ponovljenoj radnoj akciji te svojim sudjelovanjem doprinesu očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti okoliša''
Lifestyle / Flash | 21. 06. 2018. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, u suradnji s Mjesnom zajednicom Bijeli Brijeg II, udrugom Naš Kvart, Uredom premijera HNŽ, Gradskom upravom Grada Mostara i Oružanim snagama BiH, Fond za zaštitu okoliša HNŽ/K organizira veliku akciju čišćenja i uređenja zelenih površina na Bijelom brijegu kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova, parkovi, šuma, Trim staza, zelene površine oko Sveučilišne kliničke bolnice i deponija iznad stadiona HŠK Zrinjski.

''Pozivamo građane Mostara, prvenstveno naselja Bijeli Brijeg, da se pridruže ponovljenoj radnoj akciji te svojim sudjelovanjem doprinesu očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti okoliša kako bi potvrdili  činjenicu da je čist okoliš pravo i obaveza svih nas'', poručili su organizatori.

Fond će angažirati potrebnu mehanizaciju (rovokopače, kombinirke, bagere i kamione za odvoz) te sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate,…) kojeg svi zainteresirani mogu preuzeti u prostorijama MZ Bijeli Brijeg II. Tijekom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartu i odvoziti prikupljeno smeće.

Akcija će se održati u subotu 23.lipnja u 10 sati, dok će u 14 sati za sve sudionike akcije biti pripremljen vojnički grah ispred prostorija Mjesne zajednice Bijeli Brijeg.

NAPOMENA ORGANIZATORA:

• Molimo sudionike da se prikladno odjenu (zaštitna odjeća i obuća – duge hlače, kombinezoni, tenisice/gojzerice i sl.)!
• Za sve sudionike akcije osigurana je okrjepa (piće, sendviči, kuhana hrana).
• U slučaju kiše akcija će se odgoditi.
• Kontakt broj: 063-318-578

Kopirati
Drag cursor here to close