Zimske radosti

Poziv skijašima i ljubiteljima planina da posjete bh. olimpijske ljepotice

Lifestyle / Flash | 10. 02. 2017. u 10:14 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ski-centru Bjelašnica i Igman za sve ljubitelje alpskih disciplina na bh. olimpijskoj planini Bjelašnici na raspolaganju su liftovi lift BX i lift K1 i trosjedna žičara, koja radi i uslugu panoramskog razgledanja.

Na Malom polju na Igmanu u funkciji su četiri baby lifta dok dvosjedna žičara nije u funkciji, zbog nedovoljne količine snijega na ski- stazama, potvrdio je Feni koordinator marketing službe u KJKP ZOI '84 Suad Jusić.

Dodao je da su minimalne količine snijega i na velikim stazama te na baby liftovima te da je ski-centar u iščekivanju novog snijega, što bi omogućilo puštanje u rad svih kapaciteta i bolje uvjete za skijanje.

Pozvao je sve ljubitelje alpskih i nordijskih disciplina i sve one koji vole zimski i planinski ambijent da tijekom vikenda posjete Bjelašnicu i Igman i uživaju u planinskoj šetnji i gastro ponudi.

Na bh. olimpijskoj planini Jahorini uvjeti za skijanje su dobri, kazala je glasnogovornica Olimpijskog centra Jahorina Sanja Ćeremidžić.

''Na Jahorini je danas oblačno s maglom. Vidljivost je dobra. Temperatura izmjerena jutros u 7.30 sati je nula Celzijevih stupnjeva. Trenutna visina snijega je 40 cm. Cijeli vertikalni transport je u pogonu i sve staze na Jahorini su osposobljene za sve skijaše i bordere'', naglasila je Ćeremidžić.

Olimpijski centar Jahorina za vikend očekuje malo veću posjećnost gostiju, nego radnim danima.

''Pozivamo skijaše i ljubitelje planina da dođu i provedu vikend na Jahorini'', istaknula je Ćeremidžić.

Kopirati
Drag cursor here to close