Kako trese, lupa, udara

Potres u Kaliforniji: Voditeljica se usred vijesti sakrila pod stol

Televizijski voditelji lokalne podružnice CBS-a u eteru iskusili podrhtavanje tla, koje je voditeljicu Saru Donchey natjeralo da se sakrije pod studijskim stolom.
Lifestyle / Flash | 06. 07. 2019. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: KameraOne / Reuters / Twitter / Izraz lica TV voditeljice sve govori

Potres magnitude 7.1 pogodio je južnu Kaliforniju u petak te oštetio zgrade, s 11 puta većom snagom nego podrhtavanja koja su pogodila područje dan prije.

Zadnji potres područje je pogodio oko 20 sati po lokalnom vremenu pored grada Ridgecresta na rubu nacionalnog parka Death Valley, oko 200 kilometara sjeveroistočno od Los Angelesa, prema američkoj seizmološkoj agenciji, a 7.1 stupanj je izmjerila i europsko-mediteranska seizmološka agencija.

Mnoge žitelje regije potres je omeo u obavljanju redovnog posla. Tako su, primjerice, televizijski voditelji lokalne podružnice CBS-a u eteru iskusili podrhtavanje tla, koje je voditeljicu Saru Donchey natjeralo da se sakrije pod studijskim stolom.

Iako je jačina potresa izjednačila rekord iz 1999. godine, to nije omelo bejzbol momčadi San Diego Padres i Los Angeles Dodgers, koje su u petak na stadionu Dodger u Los Angelesu unatoč potresu završili započetu utakmicu.

Kako građani regije na društvenim mrežama dijele video zapise s učincima potresa, na jednom se može vidjeti da je potres napravio valove u bazenu jednog stanovnika Ridgecresta.

Potres je izazvao paniku i u jednom restoranu, kao i na mnogim drugim mjestima gdje su se ljudi zatekli.

Kopirati
Drag cursor here to close