Hrvatska

Pošteni nalaznik vratio oko 10.000 kuna, policija pronašla vlasnicu

olicijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu izgubljene omotnice, koja je jutros došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac koji je podigla kako bi platila račune.
Lifestyle / Flash | 02. 12. 2020. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pulsku Policijsku postaju u utorak ujutro došao je stariji muškarac s omotnicom u kojoj je bilo oko deset tisuća kuna, a policija je ubrzo pronašla vlasnicu koja je izgubila novac, priopćili su u srijedu iz istarske policije, dodajući kako je pošteni nalaznik želio ostati anoniman.

Naime, u pulsku Policijsku postaju u utorak ujutro došao je stariji muškarac koji je, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želio ostati anoniman i koji je policijskim službenicima predao omotnicu u kojoj je bilo oko deset tisuća kuna. Muškarac je omotnicu pronašao u 10,10 sati na pločniku u Zagrebačkoj ulici, a kad je vidio što je u njoj, nije dvojio ni trenutka, nego je novac odmah donio u policijsku postaju.

Policijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu izgubljene omotnice, koja je jutros došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac koji je podigla kako bi platila račune.

Istarska Policijska uprava zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, upozorio na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close