Merhamet

Tomislavgrad: Postačima podijeljeno 450 somuna i 240 kg hurmi, 32 obitelji dobile pakete

''Merhamet'' je postačima u Tomislavgradu podijelio i 240 kilograma hurmi, a za 32 socijalno urgoženih obitelji na ovom području dostavljeni su ramazanski paketi.
Lifestyle / Flash | 26. 04. 2021. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Postačima u Tomislavgradu podijeljeno 450 somuna i 240 kg hurmi, 32 obitelji dobile pakete

Aktivisti Osnovnog odbora ''Merhameta'' Tomislavgrad i Regionalnog odbora ''Merhameta'' Mostar podijelili su 450 iftarskih somuna postačima i socijalno ugroženim obiteljima u općini Tomislavgrad, odnosno na područjima džemata: Stipanići, Omerovići, Mokronoge, Oplećani, Dilaveri, Šuica i Gradskog džemata.

''Podjela iftarskih somuna je tradicionalna ramazanska akcija koju realizira Regionalni odbor „Merhameta“ Mostar na širem području Hercegovine.
Cilj nam je da tokom mubarek mjeseca Ramazana podjelimo 20.000 iftarskih somuna postačima, starijim osobama i obiteljima koje su u socijalnoj potrebi'', kazao je Adnin Hasić, direktor Regionalnog odbora ''Merhameta'' Mostar koji ''pokriva'' Hercegovinu.

''Merhamet'' je postačima u Tomislavgradu podijelio i 240 kilograma hurmi, a za 32 socijalno urgoženih obitelji na ovom području dostavljeni su ramazanski paketi koje je osigurala „Merhametova“ partnerska organizacija „Helping Hand“.

Kopirati
Drag cursor here to close