mostarski bend

Poslušajte 'Privatno ljeto' – Prvi album 'Malter ega'

Lifestyle / Flash | 07. 03. 2016. u 10:27 K.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi album mostarskog benda 'Malter Ego' simboličnog naziva 'Privatno ljeto' konačno je ugledao svjetlo dana. Na albumu se nalazi 12 pjesama, koje su, kako govori Dražen Majerski Majer, vokal i gitarist ovog benda, nepovezane glazbenim stilovima ali i samim temama o kojima govore.

''Nije bilo neke velike filozofije. Pjesme su nastajale onako kako su nam padale na pamet, jedna na probi dok smo svirali, druga dok sam hodao gradom i gurao kolica s djetetom. Kad smo pjesme dali ljudima na slušanje, reakcije su bile zanimljive. Mnogi od njih vidjeli su nešto što mi uopće nismo svjesno imali u planu reći'', rekao je za Bljesak.info Majer koji je radio aranžmane i tekstove, dok je cijeli bend zaslužan za finalnu verziju albuma.

'Privatno ljeto' je snimljeno u mostarskom studio Epicentar, a uz deset autorskih na njemu se nalazi i jedna pjesma Đovanija Đoke Ćorića, iz benda Nitkovi, te pjesma 'Mala ima ritam' gdje je glazba od benda AC/DC.

Evo ljudi to je na album.Uivajte , dijelite , pljujte , hvalite , ta god vas volja :)https://www.sendspace.com/file/pmexcq

Posted by Malter Ego on 6. ožujka 2016


''Od 20 pjesmama koje smo imali sastavili smo njih 12 koje su nam se u tom trenutku činile da imaju smisla i da budu na ovom albumu. Ima ih veselih a ima i ozbiljnih pjesama, onako kako u stvari i mi gledamo na glazbu. Nekad je čovjek raspoložen za neki ozbiljniji tekst, no nekad glazba služi za razonodu'', rekao je Majer.

Malter ego je svim onim nestrpljivima 'Privatno ljeto' ponudio u online izdanju koje možete skinuti ovdje, dok će CD, u suradnji s nezavisnom izdavačkom kućom 'Slušaj najglasnije' iz Hrvatske, objaviti uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close