Iskoristite ga

Posljednji vikend u listopadu sunčan i topao

Sunčano i natprosječno toplo vrijeme u BiH nastavlja se i sljedećeg tjedna.
Lifestyle / Flash | 24. 10. 2019. u 08:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, dio prijepodneva lokalno po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska naoblaka.

Vjetar danas slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 12, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 28 stupnjeva Celzijevih, u Sarajevu oko 25.

U petak sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom. Vjetar slab sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu od 13 do 17, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stupnjeva.

Prvog dana vikenda također sunčano uz malu naoblaku, a tako će biti i u nedjelju. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom. Jutarnja temperatura od šest do 13, na jugu od 11 do 17, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stupnjeva.

Sunčano i natprosječno toplo vrijeme u BiH nastavlja se i sljedećeg tjedna, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close