Red Bull i Brownsugar RnB:

Poseban doživljaj za publiku i mistična noć prepuna iznenađenja

Sa početkom u 21h autobusi Grasa za u potpunosti zatamnjenim staklima, krenuli su u vožnje prema Tajnoj lokaciji, a njihovi putnici nisu skrivali oduševljenje ovakvom misterijom.
Lifestyle / Flash | 14. 09. 2019. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani čekanja, neizvjesnosti i nagađanja sinoć su konačno dobili svoj epilog. Red Bull i Brown Sugar RnB u petak su predstavili specijalno tajno izdanje ovog popularnog party serijala. Misterija do posljednjeg trenutka čekala je najvjerniju publiku, čiji je broj ovaj put bio ograničen.

FOTO.PR / Red Bull i Brownsugar RnB

Sa početkom u 21h autobusi Grasa za u potpunosti zatamnjenim staklima, krenuli su u vožnje prema Tajnoj lokaciji, a njihovi putnici nisu skrivali oduševljenje ovakvom misterijom. Ova kratka vožnja bila je tek uvod u noć iznenađenja koja je uslijedila u jednoj od novih dvorana hotela Hillsa u Sarajevu koja ima kapacitet od dvije tisuće ljudi za ovakve evente.

Ovo je bio poseban doživljaj i za one koji su na sve načine pokušavali saznati lokaciju, kao i za većinu publike koja je uživala u vožnji u nepoznato. Prvi su pratili zatamnjene Grasove autobuse svojim automobilima ili GPS aplikacijama, dok su se drugi prepustili mističnom užitku i maksimalno uživali dolaskom na lokaciju.

Direktno iz autobusa, publika je prošla kroz tajna vrata koja iza sebe kriju Brown Sugar RnB Secret Edition. Tamo su ih na mix pultu s brojnim hitovima čekali domaćini DJ Soul i Merakoon.

FOTO.PR / Red Bull i Brownsugar RnB

Kako su autobusi pristizali na lokaciju, atmosfera se sve više zagrijavala, a posljednji je na tajnu lokaciju stigao oko 22:30 sati. Gosti koji su pristigli s malim zakašnjenjem nisu ostavljeni na cjedilu, upućivani su prema novoj dvorani Kongres centra Sarajevo u sklopu hotela Hills.

Ulazak na party je otkrio prisutnima ono što su dugo čekali – još jednu vrhunsku produkciju događaja na kakvu su navikli od Red Bull i Brown Sugar RnB ekipe, uz tehničku potporu profesionalaca iz Pal-E AV systems. Projekcije, laseri, vrhunski dizajn bine i posebne zone publiku su odmah po ulasku ostavljali bez daha.

FOTO.PR / Red Bull i Brownsugar RnB

Iznenađenja se nisu prestala redati cijele večeri, a novo se dogodilo nešto iza ponoći kada su se na bini pojavili specijalni gosti Stoposto i Black Beriz. Njihove hitove publika je otpjevala uglas, a oduševljenje je dostiglo vrhunac kada su izveli svoj aktuelni hit Palmica.

Nakon što su dobro raspoloženi Soul i Merakoon isporučili još jednu porciju plesnog RnB-a, oko 01:30 na bini se pojavljuje dobro poznati trojac - Frenkie, Kontra i Indigo. Izredali su svoje hitove Đe Će Ko, Sad Bi Htjela, Tupak Amaru, a onda im se pridružuje i posljednji gost večeri Shtuka, te svi skupa izvode pjesmu Bratmoi.

FOTO.PR / Red Bull i Brownsugar RnB

Oduševljena publika nakon toga do kraja noći nastavila je plesati uz RnB i hip hop hitove. Za siguran prijevoz kući ponovo su imali na raspolaganju Grasove autobuse koji su vozili kroz Sarajevo tramvajskom linijom, i ostavljali ih na željenim stanicama.

FOTO.PR / Red Bull i Brownsugar RnB

Ovom zabavom, Red Bull i Brown Sugar RnB sa svojim partnerima, još jednom su pomjerili granice kvalitetnog noćnog života, te pokazali kako su ponosni nositelji jednog od najboljih party serijala na našim prostorima. U pripremi su već i nova izdanja, o kojima će publika čuti u narednom periodu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close