OKC Abrašević

Pop bend ''Bitipatibi'' stiže u Mostar

Lifestyle / Flash | 06. 07. 2017. u 08:48 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak od 22 sata, mostarska publika će imati priliku poslušati ''Bitipatibi'', jedan od najboljih bendova s regionalne i beogradske glazbene scene.

Cijena ulaznice je 7 KM.

''Zamislite mjesto u kojem se spajaju Cocteau Twins i Mazzy Star, Morphine i Tuxedomoon, i neka se to mjesto nalazi u Beogradu. Srce tog izmišljenog mjesta moglo bi biti u grupi Bitibatibi, koji svoju verziju indie/shoegaze/dream popa nesebično šalju u svijet svakom pjesmom i svakim koncertom'', navode organizatori.

Prvi album sastava Bitipatibi spada u one nesvakidašnje događaje na kulturnoj mapi Beograda za koje nema objašnjenja. Nema najave, nema čak ni scene odakle dolazi ovaj impresivni neo-psihodelični zvuk, koji kao da je preselio Paisley Underground u sred zgrade BIGZ-a. Nema vidljivog razloga, a ipak se događa - kao i sve dobro odavde, radi se o samorodnom proizvodu nečijeg višegodišnjeg mukotrpnog sanjarenja.

''Svaki njihov nastup je uistinu nezaboravno zvučno i emotivno putovanje, koje vas ne ostavlja ravnodušnim'', poručuju organizatori.

Ipak, Nakon četiri godine čekanja očekuje nas nastavak priče koja nas je osvojila na prvo slušanje i uvukla u svoj svijet. ”Lešnici divlji 2” nastavit će divno putovanje započeto s albumom prvijencem ”Lešnici divlji” objavljenim 2013. i nema razloga sumnjati da će vas, kao i istoimena pjesma, očarati i odvesti na neko bolje mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close