Humanitarna izložba u Mostaru

Pomozite i vi djeci i mladima s posebnim potrebama

U Mostaru izložba slika djece i mladih s posebnim potrebama
Lifestyle / Flash | 02. 04. 2019. u 15:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće mladih Grada Mostara, u suradnji s Centrom za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju „Los Rosales“, u srijedu, 3. travnja, organizira izložbu slika djece i mladih s posebnim potrebama, koja će biti upriličena na platou ispred Gimnazije Mostar, od 10 do 14 sati.

Cilj izložbe je inkluzija djece i mladih s poteškoćama u razvoju, ali i prikupljanje dobrovoljnog humanitarnog priloga, s obzirom na to da se radi o izložbi humanitarnog karaktera.

Iz Vijeća mladih Mostara pozvali su sve zainteresirane građane da posjete izložbu te da uruče svoj dobrovoljni prilog, napominjući kako će sva prikupljena sredstva biti iskorištena isključivo za potrebe djece i mladih s posebnim potrebama.

Paralelno s ovim događajem, u prostorijama Američkog kutka Mostar (u zgradi Gimnazije Mostar), Vijeće mladih Grada Mostara, zajedno s Centrom za psihološku podršku Sensus, organizira radionicu „Profesionalna / karijerna orijentacija“, koja je namijenjena prvenstveno maturantima, te srednjoškolcima, s ciljem njihovog usmjeravanja, odnosno pomoći pri lakšem odabiru daljnjeg studija ili zanimanja.

Radionicu će održati diplomirani psiholozi iz Centra za psihološku podršku Sensus, a ona će biti upriličena od 11 do 13 sati, najavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close