Baka u šoku

Policija u Volgogradu spriječila šestogodišnjeg dječaka da kupi igračku za 3000 eura

Baka je primijetila da je dječak nestao tek kada su u stan stigli suradnici policije.
Lifestyle / Flash | 24. 07. 2021. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Šestogodišnji dječak, koji je pronađen na stanici javnog prijevoza u Volgogradu s 275 tisuća rubalja u džepu (oko 3130 eura), vraćen je kući svojoj obitelji. Baka je primijetila da je dječak nestao tek kada su u stan stigli suradnici policije.

To je u srijedu, 14. srpnja, novinarima priopćila press-služba Glavne uprave MUP-a za Volgogradsku oblast.

Dječaka, iz čijeg je džepa virio svežanj novčanica od 5000 rubalja, primijetio je oko pola devet ujutro u Vorošilovskom rajonu Volgograda policijski pozornik. Na pitanja policajca dječak je samo rekao svoje ime.

"Suradnici odjela za maloljetnike utvrdili su podatke djeteta i odveli ga kući. Prema riječima dječakove bake, tog jutra, dok je ona bila u kuhinji, unuk je krišom uzeo 275 tisuća rubalja koje je obitelj skupljala za renoviranje i izašao iz stana. Baka je primijetila da je dječak nestao tek kada su u stan stigli suradnici policije", priopćila je press-služba.

Kako se ispostavilo, dječak od majčine smrti živi u Vorošilovskom rajonu s bakom koja je njegova starateljica, dvije starije sestre i bratom. Trenutno s dječakom rade suradnici odjela za maloljetnike.

"Prema djetetu nije izvršeno nikakvo krivično djelo. Dječak je priznao da je planirao kupiti igračku. Novac je vraćen njegovoj baki", dodala je press-služba, piše russia beyond.

 

Kopirati
Drag cursor here to close