Samo pozitivno

Policajca koji je pratio Vatrene nagradili ljetovanjem zbog smješka

Tijekom puta od zračne luke do Trga bana Jelačića, na kojem su jučer oduševljeni navijači dočekali Vatrene nogometaše, mnogi su primijetili jednog od policajaca pod čijom se pratnjom sve to odvijalo.
Lifestyle / Flash | 17. 07. 2018. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom sedam dana u Dubrovniku'', stoji u objavi koja je u vrlo kratkom vremenu postala apsolutni hit na Facebooku.

Naime, tijekom puta od zračne luke do Trga bana Jelačića, na kojem su jučer oduševljeni navijači dočekali Vatrene nogometaše, mnogi su primijetili jednog od policajaca pod čijom se pratnjom sve to odvijalo.

''Gledala sam satima prijenos i čudila se koliko je pozitive bilo u njemu, osmijeh svakome, kapa do poda'', samo je jedan od brojnih napisa kojima su ljudi prokomentirali nasmiješenog i veselog policajca.

Obzirom da je objava u kratkom vremenu postala apsolutni hit, ne čudi da je identitet policajca otkriven te ga, ako je suditi po komentarima,  uz gratis ljetovanje, u Dubrovniku čeka još mnogo lijepih ponuda.

Podsjećamo, policija procjenjuje da se na Trgu bana Jelačića okupilo oko 110.000 navijača, te u užem centru grada njih oko 250.000, a ako se tome pridoda oko 200.000 navijača na trasi kretanja autobusa sa članovima reprezentacije od zračne luke do Trga, Vatrene je u Zagrebu dočekalo gotovo pola milijuna ljudi.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close