Ardia

Poklonite sebi buket od 605 ruža

Ruža je jak antioksidans, hidratizira kožu, usporava starenje i nastanak bora. Zato se koristi u kozmetici još od antike.
Lifestyle / Flash | 05. 03. 2021. u 10:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li znali da je za proizvodnju 5ml ružinog ulja potrebno 252 000 ružinih latica, tj. oko 6300 ružinih cvjetova? To znači da je za proizvodnju količine ružinog ulja koje ''Ardia'' u prosjeku koristi za jedan svoj proizvod potrebno u prosjeku 24 200 latica, odnosno 605 ruža.

Ne bilo kakvih negoli onih najmirisnijih prirodno organski uzgojenih damascenskih ruža.Legenda kaže kako se posljednja egipatska kraljica Kleopatra kupala u kupki od stotinu mirisnih damascenskihruža. Gdje god je putovala uvijek je sa sobom nosila ''ružinu vodu i ulje''.

Čak je i Shakespeare o tome pisao u svojoj tragediji, opisujući miris njenog broda, toliko jakog da je vjetar koji je prolazio kroz njegova jedra ''mirisao na tragičnu ljubav''.

Ruža je jak antioksidans, hidratizira kožu, usporava starenje i nastanak bora. Zato se koristi u kozmetici još od antike. Zašto govorimo o ruži? Zato što zbog Dana žena u ožujku prodaja ovog cvijeta bude i preko 50% veća u odnosu na ostale mjesece u godini.

Ardia prirodna kozmetika u suradnji s portalom Bljesak.info za Dan žena poklanja paket svojih proizvoda u kojima možete naći ne samo ''bukete'' od 605 ruža, nego je tu i tko zna koliko tisuća prirodno-organski uzgojenih cvjetova nevena, plodova divlje ruže, eteričnih ulja našeg autohtonog ljekovitog bilja, itd.

ARDIA je brend prirodne kozmetike koji vuče inspiraciju iz prirode i tradicije, s proizvodima za njegu tijela, održavanje ljepote i zdravlja. Svoje proizvode stvaraju koristeći biljke i sirovine uzete sa njihovih prirodnih, autohtonih staništa s područja Hercegovine i južne Dalmacije, u kombinaciji sa isključivo organski, bez umjetnih aditiva uzgojenim biljkama i biološko/organski licenciranim eteričnim uljima. Svoje kupce i zadovoljne korisnike našli su po cijelom svijetu.

Uvjerite se i sami u kvalitetu Ardia proizvoda i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete dobiti paket proizvoda prirodne kozmetike. Poklonite sebi prirodu!

Kako biste osvojili nagradu, potrebno je na Facebooku ove objave označiti kome bi željeli pokloniti buket od 605 ruža. Najsretniju dobitnicu ili dobitnika ćemo izvući  izvući preko random comment pickera 7. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close