zanimljivo

Pokloni će vam reći sve o osobi koja vam ih je dala

Lifestyle / Flash | 25. 12. 2016. u 10:45 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pokloni vam mogu otkriti gomilu zanimljivih stvari o osobama koje su vam ih poklonile, pa nakon što napravite inventuru svega što ste pronašli pod raznim borovima, evo što možete doznati o obitelji i frendovima.

Buntovnik će vam održati predavanje o ljudskoj gluposti i konzumerizmu modernog doba, pa ako ste se igrom slučaja vezali uz takvog partnera, najpametnije vam je s njim/njom napraviti pakt o nedarivanju da se ne bi osjećali kao magare koje troši novce uzalud.

Dvolične osobe će poklonom pokušati istaknuti mane i slabosti osobe kojoj poklanjaju, pa možete očekivati knjige o mršavljenju, kuhinjska pomagala ili rječnik stranih riječi ...

Egoist se prepoznaje bez problema - kupit će vam nešto što zapravo sam želi, a klasičan primjer su roditelji koji djeci kupe igračku, a oni je sami nakon toga koriste više od djeteta, ili novi CD svog omiljenog benda. Kakav god poklon bio, takva će ga osoba koristiti više od vas i zaniteresirana je samo za sebe, a vi ste tamo negdje u sredini liste prioriteta.

Nezainteresirana osoba poklonit će vam neki parfem poznatog imena, košulju, kravatu i slično, što vam jasno pokazuje da vas niti ne poznaje dobro, a i da se nije baš ubila tražeći vam poklon.

Na kraju, osoba koja za sebe misli da je najbolja na svijetu kupit će vam nešto skupo, ali i očekivati da kad ga otvorite pokažete ushit kao da ste dobili milijun dolara, ili će objesiti nos do poda i duriti se barem mjesec dana, ako ne i dulje. Naravno, radi se o čistoj kompenzacije za nesigurnost i strahove koje takva osoba ima.

Romantičare smo ostavili za kraj - oni su davno zapamtili što trebaju pokloniti, pomno su tražili baš ono što vi želite i iskreno su vas razveselili. Zadržite ih, toplo preporučujemo, takve vam osobe uvijek trebaju, prenosi Metro-portal.

Što ste sve dobili i zaključili?

Kopirati
Drag cursor here to close