Trke poslije janjetine

Pojeo janjetinu u Jablanici i pobjegao: Konobar ga jurio do Banja Luke

Lifestyle / Flash | 09. 08. 2016. u 10:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gost iz Metkovića je stigao u restoran “Zdrava Voda” u Jablanici, sinoć oko 22:30 i naručio janjetinu i pivo, piše Sarajevo365.com.

Kada je završio sa obrokom, prema tvrdnji gazde lokala koji je pregledao nadzornu kameru, rekao je konobaru da mora otići do svog automobila koji je bio parkiran ispred, kako bi uzeo novčanik da plati, što mu je konobar i odobrio.

Nakon toga, gost je odmah sjeo u auto i počeo bježati.

Kako Sarajevo365.com piše na osnovu priče uposlenih, njihov kolega Omer Bašić, vidjevši da gost bježi, a da nije platio, odmah je uzeo svog BMW¬-a i počeo ga juriti, jer je zapamtio da mu je taj isti gost dok je jeo, slučajno rekao kako putuje za Banja Luku.

Spomenuti konobar vjerojatno nije ni slutio da će morati da vozi sve do ulaza u Banja Luku gdje ga je sustigao uz pomoć policije, koju je zvao uz pomoć mobilnog telefona tijekom vožnje.

''Plašio sam se da mu se što ne dogodi, on je moj ponos, a situacija je bila opasna, znate voziti tako brzo sve do Banja Luke nije baš mala stvar, ali on je takav, ne voli nepravdu'', rekao je njegov brat koji također radi u ovom lokalu, i dodao da se radilo o računu u vrijednosti od 32 KM.

''Imao sam želju da ga natjeram da povrati, ali mi policajci nisu dali'', kazao je Bašić.

Prema dostupnim informacijama, gost prevarant je rekao policajcima da nije htio da plati jer je meso bilo hladno, ali je ipak zadržan u policijskoj stanici u Banja Luci radi dalje obrade, iako je kasnije čak i ponudio 50 KM ''samo da se sve završi''.

Kopirati
Drag cursor here to close