VIDEO

Pogledajte za koga će glasovati Simpsonsi

Lifestyle / Flash | 02. 08. 2016. u 07:13 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Junaci popularnog crtanog filma Marge i Homer Simpson složili su se da će glasovati za Hillary Clinton na američkim predsjedničkim izborima u novom video clipu koji je objavio 20th Century Fox, prenose britanski mediji.

Studio je samostalnu epizodu popularnih Simpsona pod naslovom "3.00 ujutro" objavio na You Tubeu. Republikanski kandidat Donald Trump u epizodi se pojavljuje s primjerkom knjige "Veliki govori" Adolfa Hitlera.

Kad je Homer najavio da će možda glasovati za Trumpa, Marge kaže: "Ako ćeš tako glasovati, pitam se hoću li ikad više moći biti s tobom".

Homer uzvrati: "Eto, i tako sam postao demokrat".

Clinton i Trump suočit će se na američkim predsjedničkim izborima koji se održavaju 8. studenoga. Diskusija o izboru predsjedničkog kandidata počela je u trenutku kad je Marge ustanovila da "ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati".

Narator tada postavlja pitanje: " Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući - za koga biste željeli da odgovori na poziv?"

Pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hillary Clinton iz 2008. u kojemu se Amerikancima postavlja pitanje, ako zazvoni u tri u noći, koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima.

U nastavku slijedi kako izgleda kad se na takav poziv jave Clinton i Trump. Trump diže slušalicu i veli: "Ne sada, na Twitteru sam!"

Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: "Stavi moje ime na Lincoln Memorial, raspusti NATO ... i donesi mi kajganu na zlatnom tanjuru."

Bill Clinton javlja se ovako na telefon: "Soba za sastanke? Evo dolazim!"

Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hillary: "Oh, za tebe je".

Na to mu žena odvrati: "Da, odsad je uvijek za mene".

Kopirati
Drag cursor here to close