premijera

Pogledajte 'Super premiju' Kiša jesenjih

Lifestyle / Flash | 27. 07. 2016. u 06:48 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera glazbenog videa pjesme "Super premija" benda "Kiše jesenje", upriličena je u utorak u cafeu Focus u Širokom Brijegu. Autori stihova su Frano Vukoja i Franjo Kraljević koji je i autor glazbe ove pjesme, a aranžman potpisuje Josip Joco Vukoja.

Na festivalu Melodije Mostara 2016. bendu "Kiše jesene" za izvođenje pjesme "Super premija" pripale su nagrade za najboljeg debitanta i koreografiju.

Glazbeni video snimila je širokobriješka produkcija Kadar, režirao ga je Tomislav Topić, pomoćnik redatelja je Zdenko Jurilj, direktor fotografije Antoni Ćorić, a producenti spota su Frano Vukoja i Dražen Perko.

Za šminku je zaslužna Make up Vanja, a o stylingu je brinula Marina Vasilj (Fashion Club). U ovom glazbenom videu koji je sniman u širokobriješkom cafeu Focus, hotelu Park, i eksterijerima u Širokom Brijegu, nastupaju Nikolina Slišković i veći broj djevojaka i momaka iz Hercegovine, te barmeni Vitomir Sluga i Josip Lucović i DJ Robert.

Nakon premijere ovaj glazbeni video postavljen je na YouTubeu, našao se i na portalima i društvenim mrežama, a naći će se i u glazbenim programima televizijskih kuća.

Kopirati
Drag cursor here to close