Natjecanje

Podržite trojicu mostarskih studenata u avanturi života

Svaka ekipa ima po tri člana, a cilj joj je napraviti što bolji, atraktivniji i avanturistički video koji promovira Red Bull.
Lifestyle / Flash | 23. 02. 2020. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull Can You Make It naziv je studentskog natjecanja diljem svijeta. Svaka ekipa ima po tri člana, a cilj joj je napraviti što bolji, atraktivniji i avanturistički video koji promovira Red Bull.

U prvom dijelu natjecanje se odvija na nacionalnoj razini u kojoj je prijavljeno 15 ekipa. Cilj je ući po glasovima među prve četiri ekipe u BiH, nakon čega Red Bull-ova komisija odlučuje koji tim ide na natjecanje u Europu.

Među brojnim timovima prijavili su se i studenti sa Sveučilišta u Mostaru, a za njih možete glasovati OVDJE.

Tročlani tim „Not fast, just furious“ čine Blago Jurčić (Grude), Josip Mirko Kožul i Ivan Bošnjak (Široki Brijeg).

''Želimo iskusiti još jednu avanturu u svom životu. Putovanje nam izgleda jako primamljivo i odlučili smo okušati sreću, te smo napravili video i prijavili se. Video smo uradili u Širokom Brijegu, na lokaciji Borak. U svemu tome nam je pomogao naš prijatelj Danijel Ćavar koji je vrhunski odradio video montažu. Ekipa nadamo se vašoj podršci na glasovanju, jer svaki glas nam je dobrodošao'', istaknuo je Blago Jurčić za Grude Online.

Glasovati možete svaki dan jednom, a glasovanje traje od 18. – 24. veljače.

”Red Bull Can You Make It?” izaziva tročlane timove studenata da krenu na avanturu života. Timovi iz cijelog svijeta imat će jedan tjedan da proputuju više od 1000 kilometara diljem Europe od pet startnih točaka (Kopenhagen, Amsterdam, Milano, Budimpešta ili Barcelona) do cilja u Berlinu. Jedino sredstvo plaćanja su limenke Red Bulla s kojima natjecatelji moraju platiti prijevoz, spavanje, hranu i piće. Među njima ima mjesta i za jedan tim iz BiH. Tijekom putovanja timovi dobivaju bodove na tri načina: kroz izazove na kontrolnim točkama, objave na društvenim mrežama i izazove s popisa avantura.

Kopirati
Drag cursor here to close