Plemenitost Duvnjaka

Podrška Merhametu u Tomislavgradu od anonimnog dobročinitelja

Osnovni odbor ''Merhameta'' Tomislavgrad, koji djeluje u okviru Regionalnog odbora ''Merhameta'' Mostar, tijekom 2020. godine imao je brojne aktivnosti i pored otežavajućih okolnosti izazvanim pandemijom Covid 19.
Lifestyle / Flash | 25. 12. 2020. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Podrška Merhametu

Osnovni odbor ''Merhameta'' Tomislavgrad, koji djeluje u okviru Regionalnog odbora ''Merhameta'' Mostar, tijekom 2020. godine imao je brojne aktivnosti i pored otežavajućih okolnosti izazvanim pandemijom Covid 19.

Prema riječima tajnika Osnovnog odbora ''Merhameta'' Tomislavgrad Halila Hadžića, te aktivnosti potpomognute su podrškom donatora i donacijama plemenitih ljudi.

''Donacija koju smo, između ostalih, primili od našega Duvnjaka, mladog poduzetnika koji je želio ostati anoniman, hvale je vrijedna i ovim putem mu se iskreno zahvaljujemo. Zaprimili smo novčanu donaciju od tvrtke Avangarde d.o.o. (benzinska crpka Dukić) koju smo iskoristili za kupovinu prehrambenih artikala i sredstava za osobnu higijenu. Uz donaciju od tvrtke Prodex, osigurali smo pakete za obitelji koje su u socijalnoj potrebi. Ovim putem zahvaljujem se i gospodinu Rudolfu – Rudiju Dukiću i njegovovim uposlenicima tvrtke Avangarde d.o.o., kao i direktoru Prodexa iz Tomislavgrada Ivanu Šteki na kontinuiranoj pomoći Merhametu'', kazao je Hadžić

Dodao je kako plemenitost i humanost Duvnjaka, uvijek izbije na površinu kada se za to ukaže potreba i prilika.

Općina Tomislavgrad je ustupila Merhametu prostoriju za ured (bivša zgrada komiteta) na deset godina i bez naknade.

Halil Hadžić je izrazio zahvalnost bivšem načelniku, a novom premijeru Kantona 10 Ivanu Vukadinu.

''Preostaje nam da ustupljeni uredski prostor preuredimo i osposobimo za njegovu namjenu, te očekujemo pomoć poduzetnika i dobrih ljudi. Stoga, pozivamo Duvnjake, poduzetnike i sve ljude dobre volje, da nam pomognu, u skladu sa svojim mogućnostima'', kaže Hadžić.

Oni koji to žele, pomoć u novčanom iznosu mogu uplatiti na:

HO Merhamet MDD Tomislavgrad
ISP-bank
tr.r.1549995000217842
mat.br.740422

Video: Blessed - Homeless at Christmas
Kopirati
Drag cursor here to close