HPD Prenj 1933. Mostar

Počele prijave za 12. tradicionalnu planinarsku školu

Prijavit se mogu svi zainteresirani, bez obzira na dob. Polaznici stječu znanja o kretanju i boravku u planini, opasnostima u planini, te se upoznaju s tehničkom opremom i prvom pomoći.
Lifestyle / Flash | 11. 03. 2019. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno, 12. godinu zaredom, HPD Prenj 1933. Mostar, u suradnji s HGSS Mostar, organizira planinarsku školu. Prvo predavanje planirano je 11. travnja u prostorijama HGSS-a s početkom u 19 sati.

Planinarska škola podijeljena je u dvije cjeline teorijski, koji se održava četvrtkom u 19 sati, i praktični, kao što su Izleti i vježbe koje se izvode tijekom vikenda na planinama u okolici Mostara.

Planirani su izleti na Prenj, Čvrsnica, Čabulja, Velež. Osim izleta na planine planirana je i posjeta špilji Vjetrenici, te vikend sportskog penjanja u Omišu.

Cijena škole iznosi 50 KM.

Prijavit se mogu svi zainteresirani, bez obzira na dob. Polaznici stječu znanja o kretanju i boravku u planini, opasnostima u planini, te se upoznaju s tehničkom opremom i prvom pomoći. Također, završena Planinarska škola preduvjet je za upis u škole i tečajeve iz planinarskih specijalnosti, alpinističke, sportsko-penjačke, speleološke, vodičke.

Za prijavu popunite i pošaljite ovaj obrazac.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na broj telefona 063/348-963 (Bojan).

Kopirati
Drag cursor here to close