Bazen koristan za građane

Počela sezona kupanja na bazenu: Cijene ulaznica 3 i 2 KM

Lifestyle / Flash | 18. 07. 2017. u 13:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počela je sezona kupanja na gradskom bazenu u Novom Travniku, na kojem je cijena dnevne ulaznice za odrasle tri, a za djecu dvije marke.

''Ovaj bazen je izuzetno koristan za građane, s obzirom na to da znamo kakva je ekonomska situacija i da sve manji broj njih može otići na more. Time smo se i rukovodili kad smo određivali cijenu ulaznice'', kazao je novinarima direktor poduzeća "Odmor, rekreacija, šport i kultura (ORŠK)" d.o.o. Novi Travnik Zdenko Ljubas.

Ljubas je istaknuo kako je bazen ovog ljeta otvoren sa zakašnjenjem zbog nedostatka novca.

''Osnivač poduzeća "ORŠK", u čijem sastavu je i bazen, je Općina Novi Travnik, pa smo na njih čekali s obzirom na to da su bila potrebna prilična sredstva za adaptaciju. Obećana nam je pomoć i nadam se da će do toga i doći, jer smo na kraju u vlastitoj režiji otvorili bazen za kupače'', kazao je Ljubas.

On je podsjetio da je bazen u Novom Travniku olimpijskih proporcija te da je u njemu 60-ih godina prošlog stoljeća odigrana vaterpolo utakmica između Jugoslavije i SAD-a.

''Zub vremena je učinio svoje... Održavanje je skupo i svake godine je potrebna adaptacija bazena kao da je tek napravljen'', dodao je Ljubas.

Uz olimpijski, nalazi se i mali bazen, namijenjen najmlađim kupačima.

Kopirati
Drag cursor here to close