Prognoza za sutra

Hercegovina na +30 - tražite rashlađenje

Lokalno je moguća i pojava grada. U Hercegovini bez padalina.
Lifestyle / Flash | 10. 07. 2020. u 15:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, povećanjem oblačnosti, u središnjim i istočnim područjim se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina. Do kraja dana, padaline se očekuju i u ostalim djelovima Bosne.

Lokalno je moguća i pojava grada. U Hercegovini bez padalina. Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, u Hercegovini slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnja temperatura kretat će se od 14 do 20, na jugu do 22, a najviša dnevna od 26 do 32, na jugu i sjeveru do 35 stupnjeva.

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, povećanjem oblačnosti s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura iznosit će oko 15, a najviša dnevna oko 31 stupanj.

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 16 stupnjeva, Ivan-sedlo i Sokolac 27, Srebrenica 30, Bihać, Gradačac, Livno, Neum, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla i Zvornik 31, Bugojno 32, Banja Luka, Trebinje i Zenica 33, Drvar i Široki Brijeg 34, Grude i Stolac 35 te Mostar 36 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close