Jel' vas ulovilo?

Ljetno osvježenje: Pljusak Mostaru

U našoj zemlji danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a tijekom dana i u večernjim satima u Bosni su mogući pljuskovi i grmljavina.
Lifestyle / Flash | 01. 07. 2021. u 11:39 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građane Mostara u prijepodnevnim satima, koji su se zatekli na ulicama grada, a nisu pratili ili nisu vjerovali prognozama, iznenadio je ali i osvježio pljusak.

Prema prognozama prognostičara u našoj zemlji danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a tijekom dana i u večernjim satima u Bosni su mogući pljuskovi i grmljavina.

Vjetar slab do umjeren u sjevernim i zapadnim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje jugozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna 28 do 34, na jugu do 36 stupnjeva Celzija.

U Sarajevu je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne ili u večernjim satima je moguć lokalni pljusak. Jutarnja temperatura oko 19, dnevna oko 31 stupanj.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u petak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne, kao i na sjeveru i sjeveroistoku Hercegovine. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu do 24, a dnevna 25 do 30, na jugu do 33 stupnja.

U subotu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna 26 do 31, na jugu do 35 stupnjeva.

U nedjelju umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Prema kraju dana i tijekom noći očekuje se kiša u većem dijelu zemlje. Jutarnja temperatura od 16 do 22, na jugu do 24, a dnevna 25 do 31, na jugu do 35 stupnjeva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close