plesna sezona

Plesni studio 'Flash Mostar' vrši upis novih članova

Lifestyle / Flash | 07. 09. 2016. u 11:34 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon zasluženog odmora i raspusta, Plesni studio 'Flash' Mostar vrši upis novih članova, djece i mladih starosne dobi od 4 do 15 godina.

'Flash' je svoja vrata otvorio već  u utorak 6.9.2016. godine u Muzičkom centru 'Pavarotti'.

Svi zainteresirani koji vole druženje, uzbudljiva putovanja, glazbu i ples, mogu ih potražiti u MC Pavarotti, utorkom i četvrtkom od 16 sati do 21 sat i nedjeljom od 9 do 13 sati.

Plesni studio 'Flash' svojim članovima je pripremio mnoga iznenađenja za 2016./17. plesnu sezonu. Iznenađenja u vidu nagradnih igara su već počela, a o aktualnoj nagradnoj igri možete više informacija saznati putem Facebook stranice studija".

Za djecu predškolskog uzrasta Flash nudi manekensko-plesnu radionicu, a za starije polaznike sate jazza, show dancea i street dance showa.

Također, pored zabavnog dijela članstva, sve grupe djece prolaze kroz fizičke tjelovježbe i istezanja koja su prilagođena uzrastu.

Kroz glazbu i odabrane plesne pokrete djeca razvijaju čulo sluha i koordinaciju pri kretanju tijela, razvijaju najvažnije motoričke sposobnosti poput brzine, snage, fleksibilnosti i ravnoteže, ističu iz PS Flash.

 Dodatne informacije možete pronaći na Facebook starnici PS Flash Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close